Zie je een foto of meerdere foto’s die je graag zou willen hebben, stuur een mailtje naar info@watermuzefestival.nl. Namens de festival organisatie, de stichting Zwartsluizer Botter ZS13 en het Pop Podium Zwartsluis willen wij langs deze weg alle subsidieverstrekkers en sponsoren hartelijk bedanken voor hun financiële steun om dit festival mogelijk te maken en uiteraard alle bezoekers voor hun komst, de artiesten voor hun mooie optredens en alle vrijwilligers voor hun inzet. Hopelijk tot de volgende editie in 2019! Wij kijken er naar uit!
TOP EDITIE 2018! De eerste editie van 2016 was een succes, maar dit jaar was het helemaal top! Wij kijken als organisatie met een euforisch gevoel terug op een zeer geslaagd en ontzettend leuk festival. Dit jaar viel alles op z’n plek. Het was super mooi weer, en trok ruim 350 enthousiaste bezoekers. Alle acts waren van een hoog niveau en zorgden voor een mooie mix van muziekstijlen, cabaret en kinderactiviteiten dat door het publiek zeer gewaardeerd werd. Ook de deelnemende horeca en de sponsoren waren zeer enthousiast. Hieronder een mooi overzicht van vele foto’s die gemaakt zijn tijdens het festival. Herken je zelf of je vrienden op de foto’s?
WaterMuzeFestival is een initiatief van de stichting Zwartsluizer Botter ZS13 en Poppodium Zwartsluis.
WaterMuzeFestival is een initiatief van de stichting  Zwartsluizer Botter ZS13 en Poppodium Zwartsluis.
TOP EDITIE 2018! De eerste editie van 2016 was een succes, maar dit jaar was het helemaal top! Wij kijken als organisatie met een euforisch gevoel terug op een zeer geslaagd en ontzettend leuk festival. Dit jaar viel alles op z’n plek. Het was super mooi weer, en trok ruim 350 enthousiaste bezoekers. Alle acts waren van een hoog niveau en zorgden voor een mooie mix van muziekstijlen, cabaret en kinder- activiteiten dat door het publiek zeer gewaardeerd werd. Ook de deelnemende horeca en de sponsoren waren zeer enthousiast. Hieronder een kleine greep uit de vele foto’s die gemaakt zijn tijdens het festival. Herken je zelf of je vrienden op de foto’s? Zie je een foto of meerdere foto’s die je graag zou willen hebben, stuur een mailtje naar info@watermuzefestival.nl. Op de desktop versie van de site het complete overzicht van de foto’s :-) Namens de festival organisatie, de stichting Zwartsluizer Botter ZS13 en het Pop Podium Zwartsluis willen wij langs deze weg alle subsidieverstrekkers en sponsoren hartelijk bedanken voor hun financiële steun om dit festival mogelijk te maken en uiteraard alle bezoekers voor hun komst, de artiesten voor hun mooie optredens en alle vrijwilligers voor hun inzet. Hopelijk tot de volgende editie in 2019! Wij kijken er naar uit!